Wensballon

Wens ballon oplatenHet oplaten van wensballonnen is ook iets dat je steeds vaker ziet tijdens huwelijksfeesten. Bij XXL Wensballon bieden ze diverse wensballon pakketten aan voor het huwelijksfeest, in deze pakketten zit ook een grote hartvormige wensballon voor het bruidspaar. Samen met de gasten van de bruiloft worden de wensballonnen opgelaten, bij het loslaten van de wensballon  doet men een wens voor het bruidspaar.

Dit gebruik is een mooie manier om het feest af te sluiten en is tevens een milieuvriendelijk alternatief voor vuurwerk. Wensballonnen mogen het hele jaar vrij opgelaten worden.

Voor de verkoop van wensballonnen verwijzen wij u graag naar XXL Wensballon klik hiervoor op het logo hieronder (een nieuw venster met deze wensballon winkel zal zich openen)

XXL Wensballon logo

 

Hier verkoop men veilige goedgekeurde wensballonnen voorzien van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Deze wensballonnen mogen gewoon in Nederland en België opgelaten worden. De wensballonnen zijn tevens ook biologisch afbreekbaar en zijn hiermee dus ook niet schadelijk voor het milieu