Vandaag besteld Morgen in huis !

Doordat wij alle producten uit eigen voorraad leveren heeft u uw bestelling razendsnel in huis !Bezorger

Wanneer u kiest voor de betaalmethode iDEAL of Paypal en u plaatst uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur  dan heeft u meestal uw bestelling al de volgende dag in huis. Ook bij onze klanten uit België merken we steeds vaker dat het pakket ook al de volgende dag aangeboden wordt.

Uiteraard blijven we afhankelijk van de vervoerder maar in 99% van de gevallen wordt uw bestelling al de volgende werkdag aangeboden.

Wanneer u kiest voor een betaalmethode zoals overschrijving zullen wij uw bestelling verzenden op het moment dat uw betaling is bijgeschreven op onze rekening.
Meestal duurt dit 1 á 2 dagen afhankelijk van vai welke bankrekening wordt overgeboekt.

Internationale overboekingen nemen gemiddeld 3 á 4 dagen in beslag voordat deze zichtbaar zijn.

 

Wijzig de afleverplek / datum

Wanneer uw pakket door ons verzonden is kunt u middels de door ons verstrekte track trace gegevens nog wijzigingen aanbrengen in het tijdstp of de afleverlocatie. Deze service aangeboden door Postnl kunt u gebruiken door te gaan naar https://mijnpakket.postnl.nl en daar wijzigingen aan te brengen . Let op deze service wordt aangeboden door postnl wij hebben hierop geen invloed

Burenbezorging of niet

Wanneer de bezorger een pakket wil afleveren en u bent niet thuis zal hij proberen dit bij de buren af te leveren. Niet iedereen stelt hierop prijs daarom bieden wij u de mogelijkheid om aan te geven u hierop wel of geen prijs stelt. Wij verzenden dan uw pakket met de dienst "alleen huisadres" wat inhoud dat het pakket alleen afgegeven mag worden op het aangegeven adres.  Wanneer u dan niet thuis bent zal men het een dag later nogmaals proberen. wanneer u dan weer niet thuis bent kunt u de volgende dag het pakket afhalen op een afhaal lokatie bij u in de buurt

Helaas is dit geen 100% garantie dat dit niet gebeurt omdat sommige bezorgers het pakket dan toch bij de buren af leveren . Wanneer dit het geval is vernemen wij dit graag van u zodat wij via onze accountmanager de betrokken bezorger hierop kunnen laten aanspreken.